Μενού
Μενού
Καλάθι

0 77
Τι είναι τα microgreens;Τα microgreens είναι μικρά λαχανικά με ύψους περίπου 2,5-7,5 εκατοστά. Eχουν αρωματική γεύση και συμπυκνωμένο θρεπτικό περιεχόμενο σε διάφορα χρώματα και υφές. Θεωρούνται φυτά baby και βρίσκονται κάπου ανάμεσα στα φύτρα και τα baby πράσινα λαχανικά. Δεν πρέπει να συγχέονται με τα φύτρα που δεν έχουν καθόλου φύλλα. Τα φύτρα ε..
0 87
Προέλευση μπρόκολου και γενικά χαρακτηριστικάΤο μπρόκολο μας έρχεται από την Ιταλία.  Είναι συγγενής με το κουνουπίδι, το λάχανο και τα λαχανάκια Βρυξελών.  Είναι φυτό της οικογένειας Cruiferae, Σταυρανθή στα ελληνικά.  Τα τελευταία χρόνια η παραγωγή μπρόκολου στην Ελλάδα εξαπλώνεται όλο και περισσότερο, λόγω της ολοένα αυξανόμενης ζήτησης. Το ίδιο..
0 34
Η πατάτα και συγκεκριμένα οι κόνδυλοι του φυτού αποτελούν μία από τις σημαντικότερες τροφές του ανθρώπου εδώ και αιώνες. Με καταγωγή από τη Νότια Αμερική, εισήχθη στην Ευρώπη την εποχή των Ανακαλύψεων, κάπου τον 16ο αιώνα, ενώ στον ελλαδικό χώρο έγινε γνωστή αμέσως μετά την Επανάσταση, χάρη στον Ιωάννη Καποδίστρια.Σύμφωνα με τα ιστορικά δεδομένα, ο..
0 36
Κάποτε οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας γνώριζαν ακριβώς ποια είναι τα φρούτα και τα λαχανικά της κάθε εποχής και ανυπομονούσαν να τα καταναλώσουν κατευθείαν από τον κήπο τους. Σήμερα, χάρη στα θερμοκήπια και τη δυνατότητα της κατάψυξης, έχουμε τη δυνατότητα να καταναλώνουμε ό,τι θέλουμε, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.Φυσικά, αυτό μας έχει βοηθήσει..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)