Μενού
Μενού
Καλάθι

Συχνές ερωτήσεις

Το καλάθι σας θα βρίσκεται στην πόρτα σας, κάθε Δευτέρα.
Ναι. Μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή.
Το χαμηλό κόστος του biokalathi εξασφαλίζεται μέσω της αμεσότητας της σχέσης παραγωγού και πελάτη και του καλού προγραμματισμού. Αυτό σημαίνει μια σταθερότητα στην σχέση της μεταξύ μας συνεργασίας,ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε τα καλύτερα βιολογικά φρούτα και λαχανικά σε πολύ καλές τιμές και εμείς να μπορούμε να οργανώνουμε την παράδοση των παραγγελιών αποτελεσματικά.Για να μπορούμε λοιπόν να προγραμματίσουμε έναν καινούργιο πελάτη στα υπάρχοντα δρομολόγια μας ζητούμε μια δέσμευση από πλευράς του ότι θα παραλάβει το biokalathi του για ένα μίνιμουμ διάστημα τριών εβδομάδων. Αν μετά από αυτό το διάστημα βρείτε ότι το biokalathi δεν ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας μπορείτε να το διακόψετε αμέσως επικοινωνόντας μαζί μας με e mail ή τηλεφωνικά.
Η λειτουργία του e shop γίνεται ως εξης:Οταν εγγραφείτε πρέπει να ενεργοποιηθεί από εμάς ο λογαριασμός σας. Αυτό γίνεται μέσα σε 24 ώρες αν είναι καθημερινή η την πρώτη εργάσιμη το Σαββατοκύριακο. Μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας θα είστε έτοιμοι για την πρώτη σας παραγγελία. Οταν μας την στείλετε θα λάβετε επιβεβαιωτικό e mail και στην συνέχεια θα λάβετε ένα email για την ημέρα παράδοσης της πρώτης παραγγελίας σας.Για οποιαδήποτε δυσκολία σε σχέση με την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@biokalathi.gr ή στο τηλέφωνο 697 510 8698.
Προς το παρόν, διανομές του biokalathi κάνουμε μόνο στo Νομό Θεσσαλονίκης.
Για τις περιοχές που εξυπηρετούμε μπορείτε να ενημερωθείτε από τη λίστα διανομής.
Οι νέες περιοχές εξυπηρετούνται μόλις συγκεντρωθεί ένας ικανός αριθμός καταναλωτών ώστε να καλύπτεται το δρομολόγιο. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να τη συμπεριλάβουμε το συντομότερο δυνατό.
Οταν πληρώνετε μέσω τράπεζας και κάνετε κατάθεση απευθείας στον λογαριασμό μας σε ταμείο η πληρωμή σας εμφανίζεται αμέσως σε εμάς. Για να μπορούμε να παρακολουθήσουμε ότι η κατάθεση σας έχει γίνει καλό θα είναι να γίνεται μια μέρα πριν την παράδοση του κουτιού σας.Αν επιλέξετε να εμβάσετε τα χρήματα μέσω e banking παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον εντολέα. Επίσης έχετε υπόψιν σας ότι τις περισσότερες φορές τα εμβάσματα εμφανίζονται σε εμάς με μία μέρα καθυστέρηση (valeuer) της τράπεζας πράγμα που σημαίνει και πάλι ότι η πληρωμή θα πρέπει να έχει γίνει την προηγούμενη μέρα από αυτήν που παραλαμβανετε το κουτί σας.
Στην πρώτη παράδοση θα σας στείλουμε ένα γραπτό μήνυμα για την ώρα άφιξής μας, με περιθώριο 3 ωρών, π.χ., 14:00-17:00. Από την επόμενη φορά, η ώρα παράδοσης θα είναι πάντα ίδια, με απόκλιση ½ ώρας. Σε έκτακτες περιστάσεις (π.χ., αργίες, εορτές, κυκλοφοριακά προβλήματα, κ.ά.), θα επικοινωνούμε εγκαίρως μαζί σας, προκειμένου να συνεννοηθούμε για τυχόν αλλαγές στη συμφωνημένη ώρα παράδοσης.
Βεβαίως, αρκεί να γνωρίζετε ότι ορισμένα προϊόντα χρειάζονται ψυγείο, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης, θα πρέπει να έχετε προβλέψει πώς θα μεταφέρετε το biokalathi σας στο σπίτι, καθώς είναι αρκετά βαρύ για να το κουβαλήσετε, π.χ., στο λεωφορείο.
Θα πρέπει να μας προτείνετε μια εναλλακτική λύση, όπως, π.χ, να παραδώσουμε το biokalathi σας σ’ ένα φίλο, στο γείτονά σας ή σε κάποιο κοντινό μαγαζάκι. Σε περίπτωση που υπάρχει γενικότερο πρόβλημα παραλαβής, μπορείτε να κανονίσετε να χτυπάμε κάποιο άλλο κουδούνι της πολυκατοικίας σας και να αφήνουμε το biokalathi έξω από την πόρτα σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας δώσετε το κλειδί της εξώπορτας ή της αποθήκης σας, ώστε να σας αφήνουμε το biokalathi σας στο μέρος που θα μας υποδείξετε.
Οι παραγγελίες τροποποιούνται ή ακυρώνονται μέχρι 24 ώρες πριν από τη συμφωνημένη ώρα παράδοσης, κι εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε να βρεθεί κάποια λύση και να σας εξυπηρετήσουμε.
Η ομαδοποίηση των περιοχών γίνεται για να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα των δρομολογίων και το χαμηλό κόστος μεταφοράς, συνεπώς δεν είναι εφικτή η αλλαγή μέρας.
Όλοι οι Έλληνες βιοκαλλιεργητές ελέγχονται, όπως και οι ευρωπαίοι συνάδελφοί τους, βάσει της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας 834. Ειδικότερα, όλα τα συνεργαζόμενα με την biokalathi βιολογικά αγροκτήματα πιστοποιούνται από εγκεκριμένους από το Υπουργείο Γεωργίας οργανισμούς. Οι παραγωγοί που επιλέγουμε, υπηρετούν συνειδητά επί πολλά χρόνια το όραμα της βιολογικής γεωργίας και είναι από τους πλέον καταξιωμένους και βραβευμένους βιοκαλλιεργητές της χώρας. Για οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με θέματα πιστοποίησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας – θα χαρούμε να σας την απαντήσουμε.
Αν είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνετε θα σας παραδοθεί την ημερα αφου πρωτα ενημερωθείτε μεσω email που υπάρχει δρομολόγιο για την περιοχή σας όπως αυτά εμφανίζονται στο τμήμα Δρομολόγια στο Βήμα 1 του ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ στο μενού. Θα ειδοποιηθείτε για το ακριβές 3ωρο με email την ημέρα αποστολής και μόλις οριστικοποιηθεί το δρομολόγιο της ημέρας.Από την πρώτη παράδοση και μετά το biokalathi σας θα έρχεται την ίδια περίπου ώρα με απόκληση 30 λεπτών. Σε περίπτωση εκτάκτων γεγονότων, διαδηλώσεων, κυκλοφοριακού κομφουζίου κ.τ.λ θα ειδοποιείστε για ενδεχόμενη καθυστέρηση αν υπάρχει σημαντική απόκλιση από την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής.Αν έχετε ξαναπαραλάβει biokalathi και απλώς τροποποιείτε το biokalathi σας ή προσθέτετε extras με την καινούργια σας παραγγελία, θα το παραλάβετε ίδια ημέρα και ώρα με κάθε εβδομάδα.
Οχι ! Από την στιγμή που έχετε εγγραφεί λαμβάνεται το biokalathi σας για τις τρεις πρώτες εβδομάδες της δέσμευσης σας κανονικά και μετά από αυτό το διάστημα χρείαζεται να μας ειδοποιείτε μόνο όταν έχετε κάποια τροποποίηση στην παραγγελία σας (π.χ προσθήκη extras ή αλλαγή του τόπου παραλαβής) ή αν την συγκεκριμένη εβδομάδα ή το επόμενο διάστημα δεν θέλετε να παραλαμβάνεται το biokalathi σας. Μπορείτε να μας ειδοποιήσετε στέλνοντας e mail στό info@biokalathi.gr ή με τηλεφώνημα στο 211 4252 248 (καθημερινές 10:30-14:30). Για όποια αλλαγή επιθυμείτε πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη παραλαβή του κουτιού σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση το biokalathi σας έρχεται, όπως κάθε εβδομάδα.