Μενού
Μενού
Καλάθι

Σχετικά με εμάς

Η φιλοσοφία μας

Στόχος μας στο Biokalathi είναι η άμεση παροχή τοπικών βιολογικών φυσικών λαχανικών & φρούτων, υψηλής διατροφικής αξίας, σε όλα τα Ελληνικά νοικοκυριά κάθε εβδομάδα. Πιστεύουμε πως με τη παροχή βιολογικών προϊόντων, και τη μη χρήση χημικών στα φρούτα και στα λαχανικά μας, συμβάλουμε στη βιωσιμότητα του πλανήτη μας. Βασικές αξίες στο Biokalathi είναι ο σεβασμός προς το φυσικό περιβάλλον αλλά και τους πελάτες μας. Επιδιώκουμε σε μία αμοιβαία σχέση με τους πελάτες μας ως προς όφελος της υγείας τους αλλά και του πλανήτη.

Η ιστορία μας

Η οικογένεια μας δραστηριοποιείται στα βιολογικά προϊόντα από το 2016. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας και την έλλειψη χρόνου στην σύγχρονη Ελληνική οικογένεια, δημιουργήσαμε το Biokalathi, από το οποίο εύκολα και γρήγορα μπορεί να προμηθεύεται αρίστης ποιότητας βιολογικά προϊόντα.

Πιστόποιημένα προϊόντα

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με Έλληνες πιστοποιημένους βιοκαλλιεργητές, σας διαθέτουμε άριστες ποικιλίες λαχανικών και φρούτων υψηλής διατροφικής αξίας . Λαμβάνοντας υπόψη τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής αντικαταστήσαμε την πλαστική σακούλα με την βιοδιασπώμενη καθώς μάλιστα περιορίσαμε και τις παραδόσεις των προϊόντων σε μια μέρα την εβδομάδα .

Τρόπος απόκτησης καλαθιού

  • 1 Διάλεξε το καλάθι που σου ταιριάζει. Όλα τα καλάθια μας είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις εβδομαδιαίες ανάγκες κάθε νοικοκυριού σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
  • 2 Προσθέστε ότι προϊόντα χρειάζεστε από τον Πάγκο μας και ολοκληρώστε τον καλάθι σας με βιολογικά και πιστοποιημένα προϊόντα.
  • 3 Διαλέξτε τον τρόπο πληρωμής και παραλαβής που σας βολεύει και απολαύστε τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα.